Impact coaching
traject

Dit is voor jou
 als je...

in mogelijkheden denkt en niet in moeilijkheden.

een zaak , product of dienst hebt.

over een marketing budget beschikt.

Klantemagneet-logo-magnee

What's In It For YOU?

Snel de juiste inzichten

Vanaf het eerste coaching gesprek krijg je  de belangrijkste inzichten over marketing die je onmiddellijk kan toepassen voor jouw business. 

Boost je business

De bekendheid van je business zal snel stijgen door de juiste posts te doen op Sociale media. De gemiddelde groei op sociaal media van onze klanten is +77%.

Goede investering

Je investeert niet alleen in je business maar ook in jezelf. De inzichten die je gaat ontdekken in dit traject gaan verder dan enkel marketing.

Software & tools 

De software en tools die wij gebruiken in het traject zijn wereldwijd marktleider.

Support & Service

Tijdens het  traject bieden wij je full support. Alle vragen of problemen worden asap behandeld. In de meeste gevallen op het moment zelf. Wij hebben geen 9 to 5 mentaliteit.

Meten is weten

Alle marketingacties worden geanalyseerd. Op het gevoel marketing doen is geen goed plan. Meten is weten, gissen is missen en gokken is dokken.

Klantenmagneet-testimonial-B-Jewels-Britt

Brit Veraart- B-Jewels

Ik werk nu bijna 1 jaar samen met Patrick van Klantenmagneet. Ik ben zeer tevreden over zijn professionele aanpak. Onze samenwerking bevalt mij prima. Hij denkt mee, begrijpt mijn product goed, komt met goede voorstellen en heeft vernieuwende ideeën. Patrick heeft mij al bijgestaan op gebied van IG & FB, vernieuwing van mijn webshop, groei van het klantenbestand en e-mailmarketing.
Hij heeft mij en mijn bedrijf naar “het volgende level” gebracht en zag mijn omzet op bijna 1 jaar verdubbelen.

Een tevreden klant :-)

Klantenmagneet-testimonial-Blonde-and-beyond-Sarina

Ik wil bij deze Klantenmagneet bedanken voor de inzet om mijn kapperszaak opmerkelijk te doen groeien. Op een anderhalf jaar zijn wij van 1 werknemer naar 7 werknemers gegaan en zijn wij nu bezig met een salon uitbreiding. We hebben een online zichtbaarheid kunnen creëren met de hulp en tips van Klantenmagneet waardoor wij wekelijks tientallen nieuwe klanten ontvangen. Iedereen weet dat de kracht van het online marketeren nu groter is dan ooit en daar begeleidt Klantenmagneet jou super in. Ik raad het elke gedreven ondernemer aan om met Klantenmagneet in zee te gaan.

Oprecht bedankt voor dit succesverhaal.  

4 peilers van het Impact coaching traject

1. Maandelijkse 1-on-1 meeting

Persoonlijke meeting waarin wij de strategie bespreken en bijsturen. Zo blijft iedereen scherp en gefocust. 

2. Opvolging & bijsturing van de geposte berichten en stories

Wat moet ik posten op sociale media om mijn doelgroep te bereiken? 

3. Full support - Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij lossen het asap op.

4. Programmatie en planning van de advertentiecampagnes

Advertenties op social media maken is echt niet moeilijk maar wij doen het voor jou 5 x effectiever! 

testimonials

Klantenmagneet-testimonial-AJ-Duncan

Patrick, bedankt dat je je enorme berg aan kennis met me deelt! Zonder jouw visie had mijn online présence een 10-jaren plan geweest. Dat besef ik nu. In de enkele maanden dat ik nu online aanwezig ben, heeft mijn bedrijfje rasse schreden gemaakt op gebied van marketing en heb ik zelf inzicht gekregen in welke producten ik moet aanbieden. Je begeleiding is top, geen enkel detail gaat verloren en je geeft snel en duidelijk antwoord op elke vraag die ik stel. Ongetwijfeld is deze samenwerking eentje van heel lange duur en ben ik er van overtuigd dat mijn producten binnenkort succesvol in de markt worden gezet.

AJ Duncan - Producer Academie


Tom-van-de-vondel-profiel

Graag willen wij Klantenmagneet bedanken voor de toffe coaching in Social media. Hierdoor ging er een nieuwe wereld aan mogelijkheden open met als gevolg een mooie groei binnen onze bedrijven.

Tom Van de Vondel - Gitra Shipping - Area 53


Klantenmagneet-testimonial-Henny

Ik volg nu een jaar het impact traject en mijn zaak heeft een echte boost gekregen: meer klanten, meer zichtbaarheid en meer connectie met bestaande klanten. Mijn team en ik kregen snel veel inzichten in hoe we onze sociale media moeten aanpakken. Geen ingewikkelde uitleg maar een duidelijke aanpak. Dit werkt echt voor mij.

Henny L. - Kapsalon Henny's


Over Klantenmagneet

Bij Klantenmagneet maken we creatief gebruik van online marketing en vooral inzichten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf de zichtbaarheid krijgt die het verdient. Onze oprichter, Patrick Simons, heeft echter zijn roots niet in de traditionele zakenwereld, maar in de bruisende horeca. Na een succesvolle carrière van 15 jaar als DJ in het Antwerpse nachtleven, bekleedde hij managementposities en werd uiteindelijk eigenaar van een gerenommeerde horecazaak.

Toen hij de zaak verkocht, besloot hij zijn passie voor evenementen te volgen en legde hij zich toe op het organiseren van unieke evenementen. Tijdens deze periode raakte Patrick geïntrigeerd door marketing en ging hij zijn inspiratie halen in zowel Amerika als Nederland. Hier leerde hij fascinerende technieken en inzichten kennen die zijn passie voor marketing alsmaar deden groeien.

Gewapend met deze kennis, wist hij tal van succesvolle concepten en evenementen te lanceren, die duizenden bezoekers trokken.

Patrick stond voor de uitdaging om zijn beproefde methodes ook te gebruiken om ander ondernemers en zaken naar een hoger niveau te tillen. Zo zag Klantenmagneet het licht.

Patrick-Simons-Klantenmagneet

Patrick, oprichter van Klantenmagneet.
Beetje introvert met een realistische instelling.