Impact Coaching Traject

Zorgt voor meer klanten

Dit is voor jou
 als je...

een gemotiveerde ondernemer bent.

Open staat voor nieuwe inzichten. Realistische doelen nastreeft en denkt in mogelijkheden i.p.v. moeilijkheden.

een goed product hebt.

Door met onze methodes te werken gaan er veel meer potentiële klanten in contact komen met jouw product.

over een marketing budget beschikt.

Als je iets wilt bereiken, heb je budget nodig. Laat het idee los dat het gratis kan, je verspilt kostbare tijd en energie.

Klantemagneet-logo-magnee

Voordelen van het Impact Coaching Traject

Snel de juiste inzichten

Vanaf het eerste coaching gesprek krijg je  de belangrijkste inzichten over marketing die je onmiddellijk kan toepassen voor jouw business. 

Boost je business

De bekendheid van je business zal snel stijgen door de juiste posts te doen op Sociale media. De gemiddelde groei op sociaal media van onze klanten is +77%.

Goede investering

Je investeert niet alleen in je business maar ook in jezelf. De inzichten die je gaat ontdekken in dit traject gaan verder dan enkel marketing.

Software & tools 

De software en tools die wij gebruiken in het traject zijn wereldwijd marktleider.

Support & Service

Tijdens het  traject bieden wij je full support. Alle vragen of problemen worden asap behandeld. In de meeste gevallen op het moment zelf. Wij hebben geen 9 to 5 mentaliteit.

Meten is weten

Alle marketingacties worden geanalyseerd. Op het gevoel marketing doen is geen goed plan. Meten is weten, gissen is missen en gokken is dokken.

Klantenmagneet-testimonial-B-Jewels-Britt

Brit Veraart- B-Jewels

Ik werk nu bijna 1 jaar samen met Patrick van Klantenmagneet. Ik ben zeer tevreden over zijn professionele aanpak. Onze samenwerking bevalt mij prima. Hij denkt mee, begrijpt mijn product goed, komt met goede voorstellen en heeft vernieuwende ideeën. Patrick heeft mij al bijgestaan op gebied van IG & FB, vernieuwing van mijn webshop, groei van het klantenbestand en e-mailmarketing.
Hij heeft mij en mijn bedrijf naar “het volgende level” gebracht en zag mijn omzet op bijna 1 jaar verdubbelen.

Een tevreden klant :-)

Klantenmagneet-testimonial-Blonde-and-beyond-Sarina

Sarina - Blonde & beyond

Ik wil bij deze Klantenmagneet bedanken voor de inzet om mijn kapperszaak opmerkelijk te doen groeien. Op een anderhalf jaar zijn wij van 1 werknemer naar 7 werknemers gegaan en zijn wij nu bezig met een salon uitbreiding. We hebben een online zichtbaarheid kunnen creëren met de hulp en tips van Klantenmagneet waardoor wij wekelijks tientallen nieuwe klanten ontvangen. Iedereen weet dat de kracht van het online marketeren nu groter is dan ooit en daar begeleidt Klantenmagneet jou super in. Ik raad het elke gedreven ondernemer aan om met Klantenmagneet in zee te gaan.

Oprecht bedankt voor dit succesverhaal.  

De 4 peilers van het Impact Coaching Traject

1. Maandelijkse 1-on-1 meeting 

2. Opvolging & bijsturing van de geposte berichten en stories

3. Full support - Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit

4. Programmatie en planning van de adverentiecampagnes

testimonials

Klanten aan het woord

Klantenmagneet-testimonial-AJ-Duncan

Patrick, bedankt dat je je enorme berg aan kennis met me deelt! Zonder jouw visie had mijn online présence een 10-jaren plan geweest. Dat besef ik nu. In de enkele maanden dat ik nu online aanwezig ben, heeft mijn bedrijfje rasse schreden gemaakt op gebied van marketing en heb ik zelf inzicht gekregen in welke producten ik moet aanbieden. Je begeleiding is top, geen enkel detail gaat verloren en je geeft snel en duidelijk antwoord op elke vraag die ik stel. Ongetwijfeld is deze samenwerking eentje van heel lange duur en ben ik er van overtuigd dat mijn producten binnenkort succesvol in de markt worden gezet.

AJ Duncan - Producer Academie


Tom-Van-de-Vondel-testimonial-foto

Graag willen wij Klantenmagneet bedanken voor de toffe coaching in Social media. Hierdoor ging er een nieuwe wereld aan mogelijkheden open met als gevolg een mooie groei binnen onze bedrijven.

Tom Van de Vondel


Klantenmagneet-testimonial-Henny

Ik volg nu een jaar het impact traject en mijn zaak heeft een echte boost gekregen: meer klanten, meer zichtbaarheid en meer connectie met bestaande klanten. Mijn team en ik kregen snel veel inzichten in hoe we onze sociale media moeten aanpakken. Geen ingewikkelde uitleg maar een duidelijke aanpak. Dit werkt echt voor mij.

Henny L. - Kapsalon Henny's


Over Klantenmagneet

Ik maak creatief gebruik van online marketing om ervoor te zorgen dat jouw business zichtbaar wordt. Nochtans liggen mijn roots zeker niet in de traditionele zakenwereld maar in de horeca. Ik werkte meer dan 35 jaar als DJ, manager, eigenaar en uiteindelijk als eventorganisator in deze sector. Omdat het de laatste decennia heel moeilijk is om te overleven in deze sector, heb ik me volledig toegelegd op het promoten van mijn eigen concepten. Hiervoor ging ik mijn mosterd halen in Amerika. Ik leerde fascinerende technieken en inzichten. Het marketing virus had me goed te pakken.
Met deze opgedane kennis lanceerde ik tal van succesvolle concepten met duizenden bezoekers per jaar als gevolg.
De volgende stap lag voor de hand, deze technieken toepassen om andere ondernemers te helpen.
Klantenmagneet was geboren.

Patrick-Simons-Klantenmagneet

Patrick, oprichter van Klantenmagneet.
Beetje introvert met een realistische instelling.

Wat is de investering voor een
 Impact Coaching Traject ?

Elke business vraagt om een andere aanpak, daarom is er geen vaste prijs.
Voor jouw business is er ook een succesformule om snel te groeien, ze moet alleen nog gemaakt worden. Dat kunnen wij niet alleen, dat doen we samen in het
 Impact Coaching Traject.

PS: Budget is een illusie.

Benieuwd hoe wij jouw business kunnen helpen?

Interesse? Vul je voornaam en e-mail in. Wij nemen contact op.

Je gegevens worden niet bewaard.

Klantemagneet-logo-magnee