arrow_drop_up arrow_drop_down
Patrick Simons | Oprichter van Klantenmagneet

Over Patrick, oprichter van Party CTRL, Media CTRL & Klantenmagneet

When Experience Meets Opportunity

Na meer dan 35 jaar actief te zijn geweest in de horeca als dj, manager en zaakvoerder heb ik in 2013 Party CTRL opgericht. Een bedrijf dat zich ging toespitsen op het creëren van creatieve en realistische concepten voor de horeca.


Dit ging vrij goed waardoor ik snel vraag kreeg om mijn business uit te bereiden naar ander sectoren en dit vooral voor digitale marketing.

Om dit te kunnen doen, richtte ik een tweede bedrijf op: Media CTRL. Dit omdat de naam Party CTRL niet de juiste associaties had in zakelijke sectoren.

Ondertussen bleef ik mij verdiepen in digitale marketing. Ik was gebeten door de marketing microbe en studeerde dag en nacht.

Vooral in landen waar ze al veel verder stonden op dit gebied, (Amerika, Italië en ook wel Nederland). De tijd en energie die ik daar aan heb besteed zijn enorm. De bedragen voor de cursussen, seminars en coaching durf ik hier zelfs niet te delen. Maar het heeft wel zijn vruchten afgeworpen.


Terwijl (bijna) iedereen nog de traditionele marketing toepaste, behaalde ik megaresulaten met mijn  nieuwe technieken die ik van top marketeers had geleerd in Amerika (ook nu nog doen 87% van alle ondernemers het nog steeds volledig fout). 


Dit heb ik dus low-profile gedaan de laatste 5 jaar voor een aantal vaste klanten. Omdat de bedrijfsnaam Media CTRL ook niet echt zelfverklarend was voor wat ik wou doen, heb ik een 3de bedrijf opgestart met de naam Klantenmagneet.

Dat is de perfecte naam voor wat we doen, klanten aantrekken.

Nu beseffen de meeste ondernemers wel dat ze niet meer zonder digitale marketing kunnen. Heel veel moeten hierdoor een zwaar inhaalmanoeuvre doen. Momenteel worden wij overspoeld met aanvragen waar wij er jammer genoeg sommigen van moeten weigeren.


Ondertussen werken wij met meerdere mensen maar onze producten en trajecten zijn zeer persoonlijk en daar kruipt veel tijd in. 
Het zijn vaak intensieve trajecten die niet voor iedereen geschikt zijn dus moeten we keuzes maken. Er is voor elke situatie een goede marketing strategie maar het is gewoon niet eenvoudig om de juiste te vinden. Wij helpen je graag verder met realistische down-to-earth oplossingen.

Patrick Simons - Klantenmagneet 

Onze partners in de wereld van digitale marketing

Al jouw financiƫle zaken goed geregeld.

Factuursturen.be

Al jouw financiële zaken goed geregeld.
De alles-in-1 oplossing voor ondernemers.

Social Media Marketing Society op Klantenmagneet over ons pagina

Social Media Marketing Society

De Nr 1 community voor digitale marketeers wereldwijd.

Facebook Blueprint logo op Klantenmagneet over ons pagina

Facebook Blueprint

Certified Facebook adverteerder met Blueprint certificaat.

Facebook IQ logo op Klantenmagneet over ons pagina

Facebook IQ

Next level informatie voor de professionele Facebook en Instagram marketeer.

AdEspresso logo op Klantenmagneet over ons pagina

Internet Marketing Unie  (voorheen Internet Marketing Universiteit)

Dé hotspot op het internet voor Nederlandse en Belgische ondernemers.

Connectio logo op Klantenmagneet over ons pagina

Connectio

Beste Facebook advertising tools

Plan een telefonische afspraak.

Dat is de snelste manier om
 geholpen te worden.