__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"55dc4":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"55dc4":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"55dc4":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
 AANVRAAG

Hi, ik ben Patrick Simons
oprichter van Klantenmagneet. 

Patrick-Simons-Klantenmagneet

Mijn realiteit

Nobody cares about your story
until you win, so WIN

Je mag de beste zaak, product of dienst hebben, als je geen succes hebt zal niemand je opmerken en naar waarde schatten. Onbekend is onbemind, zorg dat ze je kennen en vervolgens gaan waarderen.

Mijn leerschool

There is no elevator to success
You have to take the stairs

Vrijwel iedereen is op zoek naar de succesformule of de quick wins. De waarheid is echter dat dit DE manier is om te falen. Mijn methodes en strategieën werken niet vanzelf, er zal inzet en budget nodig zijn. Maar ze werken wel. 

Mijn visie

In the middle of every difficulty
lies opportunity

Meer dan 87% van alle ondernemers weten niet waar de kansen liggen. Dat wil zeggen dat er nog veel mogelijk is. Mijn visie, zoek de mogelijkheden en pak de kansen voordat de concurrentie het doet.

Hier een paar dingen over mij:

Na 35 jaar horeca ervaring als dj, clubmanager en clubeigenaar heb ik in 2013 Party CTRL opgericht. Ik had decennia lang voor mijn eigen club evenementen en concepten gecreëerd en zeer succesvol gepromoot door mijn vergaarde marketingkennis. Nu wou ik ontdekken of ik dit ook kon voor andere zaken.

Dit ging zo goed dat ik snel de vraag kreeg van ander sectoren om de online marketing te verzorgen. Omdat de naam Party CTRL de verkeerde associaties had voor andere sectoren, richtte ik een tweede bedrijf op, Media CTRL. 

Ondertussen bleef ik mij verdiepen in de nieuwste online marketing inzichten. Ik was gebeten door de marketing microbe en studeerde dag en nacht. Vooral in landen waar ze al veel verder stonden op dit gebied, Amerika, Italië en ook wel Nederland. De tijd en energie dat ik daar aan heb besteed zijn enorm. De bedragen voor de cursussen, seminars en coaching durf ik hier zelfs niet te delen. Maar het heeft wel zijn vruchten afgeworpen.

Terwijl (bijna) iedereen nog de traditionele marketing toepaste, behaalde ik mega-resulaten met mijn nieuwe technieken die ik van top marketeers had geleerd in Amerika (ook nu nog doen 87% van alle ondernemers het nog steeds volledig fout). 

Dit heb ik de laatste 5 jaar low-profile gedaan voor een aantal vaste klanten. Omdat de bedrijfsnaam Media CTRL ook niet echt zelfverklarend was voor wat ik deed, heb ik een 3de bedrijf opgestart met de naam Klantenmagneet.

Dat is de perfecte naam voor wat we doen, klanten aantrekken.

Ondertussen beseffen de meeste ondernemers wel dat ze niet meer zonder online marketing kunnen. Heel veel moeten hierdoor een zwaar inhaalmanoeuvre doen. Zonder hulp is dit eigenlijk een onbegonnen zaak. 

Voor elke business is er een goede marketing strategie maar zonder professionele hulp kost dit teveel tijd, energie en geld om dit zelf uit te vinden. We helpen je graag met realistische down-to-earth oplossingen.

Patrick Simons - Klantenmagneet

Wil je starten met impact te maken met je business?