Patrick Simons
oprichter van Klantenmagneet. 

Patrick-Simons-Klantenmagneet

Mijn realiteit

Nobody cares about your story
until you win, so WIN

Je mag de beste zaak, product of dienst hebben, als je geen succes hebt zal niemand je opmerken en naar waarde schatten. Onbekend is onbemind, zorg dat ze je kennen en vervolgens gaan waarderen.

Mijn leerschool

There is no elevator to success
You have to take the stairs

Vrijwel iedereen is op zoek naar de succesformule of de quick wins. De waarheid is echter dat dit DE manier is om te falen. Mijn methodes en strategieën werken niet vanzelf, er zal inzet en budget nodig zijn. Maar ze werken wel. 

Mijn visie

In the middle of every difficulty
lies opportunity

Meer dan 87% van alle ondernemers weten niet waar de kansen liggen. Dat wil zeggen dat er nog veel mogelijk is. Mijn visie, zoek de mogelijkheden en pak de kansen voordat de concurrentie het doet.

Ik maak creatief gebruik van online marketing om ervoor te zorgen dat jouw business zichtbaar wordt. Nochtans liggen mijn roots niet in de traditionele zakenwereld maar in de horeca. Begonnen als DJ, vervolgens clubmanager, clubeigenaar en de laatste jaren vooral actief als evenement organisator. 

Ik legde mij volledig toe op de marketing hiervan. Hiervoor ging ik mijn mosterd halen in Amerika en Nederland. Ik leerde fascinerende technieken en inzichten. Het marketing virus had me te pakken. Met deze opgedane kennis creëerde ik verschillende succesvolle concepten en evenementen met duizenden bezoekers. 

De volgende uitdaging was een verkoopbaar systeem te maken van mijn methodes om ondernemers met ambitie naar een next level te brengen met hun business. 
Klantenmagneet was geboren.

Wil je starten met impact te maken met je business?